.

Pagini

Papusa Barbie

I’m a Barbie girl/In a Barbie world (Sunt o fetita Barbie,/Intr-o lume Barbie) sunt versurile care au facut inconjurul planetei acum cativa ani.
La fel, papusile Barbie au devenit partenerele de joaca a fetitelor de pretutindeni.

Si totusi jocurile Barbie sunt o afacere de succes datorita popularitatii lor. Istoria papusii Barbie a inceput in anii 1950. Favoritul fetelor in ultimele decenii, jocul Barbie a cunoscut in timp mai multe suisuri si coborasuri. Astazi papusile Barbie sunt disponibile in toate versiunile: in programele TV, pe DVD-uri, in librarii si magazine de jucarii si bineinteles in mediul virtual, jocuri cu barbie. Parca toate fetele vor sa traiasca in universul idilic al papusii Barbie care este in pas cu moda si imbratiseaza cariere de succes.

Jocurile Barbie de-a lungul anilor 
Potrivit lui Mattel, care produce inca jocuri Barbie, trei papusi Barbie sunt vandute in fiecare secunda pe tot globul. Barbie este renumita in lume pentru ca simbolizeaza femeia de succes, supla si eleganta. Ea se imbraca la moda si a fost accesorizata de catre autorul care i-a dat viata in stiluri potrivite pentru fiecare cultura in parte.
Desi unele culturi si societati din Orientul Mijlociu simt ca Barbie nu respecta orientarile lor religioase, alte tari vad in jocurile Barbie un rit de trecere pentru multe fete tinere.

Personajul Barbie in mediul online
Barbie a facut istorie in asa fel incat simpatica papusa a trecut din magazinele de jucarii pe hartia de ambalaj, cutiile de masa pentru pranz, iar in ultimii ani a cucerit spatiul virtual. 

Imbrac-o pe Barbie de la propriul calculator!
Papusile de hartie Barbie au fost inlocuite cu papusile electronice, iar cei care vor sa imbrace o papusa Barbie trebuie sa selecteze modelul dorit si tinutele preferate. In mediul online nu mai este necesar sa decupati si sa lipiti nimic, ci doar sa dati cateva click-uri pentru a face din Barbie o papusa frumoasa si la moda.
Ca stil de imbracaminte, papusa Barbie a evoluat, astfel ca jucatorii au acces la o mare varietate de haine pentru a le utiliza in jocurile online dedicate faimoasei Barbie. 

Jocuri online cu Barbie sunt foarte populare printre fete. Ele vor sa fie la curent cu tinutele papusii Barbie, ultima ei locuinta sau cucerire. Multe dintre fetele care au descoperit jocurile online cu Barbie au lasat papusile traditionale undeva, intr-o cutie de jucarii uitata printr-un ungher al casei. Ele apreciaza versiunile online ale papusii Barbie, asa cum apreciaza costumatiile ei nelimitate ca numar si accesorizate cu mult bun gust.

Poate ca versiunile online ale popularei papusi nu o vor inlocui pe traditionala fata cu parul blond, insa jocurile si activitatile online cu Barbie in trafic, Barbie doctora, Barbie purtand o rochie le pastreaza copiilor interesul viu pentru fascinanta lume de tocuri si zambete perpetue.

In prezent Barbie si Ken au un nou look si poate ca povestea de dragoste dintre ei care a apus acum cativa ani va inflori din nou in versiunile de jocuri online cu papusa Barbie.