.

Pagini

Thomas si bunii lui prieteni

Indragitul nostru Thomas isi duce veacul alaturi de zeci de prieteni fara de care viata i-ar fi mult mai monotona si mai lipsita de culoare. Haideti sa ii cunoastem mai bine impreuna!
Echipa locomotivelor este formata din: Thomas, Percy, Gordon, Henry, James, Edward, Toby si Emily.

Thomas -  locomotiva principala, este un personaj indraznet si uneori insolent care intra deseori in incurcaturi din cauza faptului ca vrea tot timpul sa faca treburi care se cuvin locomotivelor mult mai mari si mai puternice decat el. Insa nu poate fi condamnat, deoarece el se straduieste mereu sa fie util iar pentru asta munceste din greu.

Percy - locomotiva cu numarul sase, este juniorul din Fat Controller’s si este cel care se agita prin curtea garii fara o dorinta prea mare de a conduce in exteriorul ei. Percy este si cel mai bun prieten al lui Thomas iar ocupatia lui preferata este sa livreze scrisori. Din pricina faptului ca este intotdeauna dornic sa sara in ajutor, ceilalti incearca sa profite de acest lucru.

Gordon - numarul patru, Gordon este cel pe care Thomas isi doreste sa il inlocuiasca pentru ca el detine functia cea mai importanta - trage trenul express. Fiind cel mai vechi din echipa locomotivelor, este cel mai puternic si cel mai rapid si pe langa toate acestea este intotdeauna iertator cu cei care gresesc si ii ajuta pe cei aflati in incurcatura.

Henry - numarul trei cu o privire gratioasa, Henry este o locomotiva lunga si rapida ce pare a fi o fire nelinistita si deseori sensibila.

James - Faceti cunostinta cu locomotiva numarul cinci, un personaj de marime medie cu haina stacojie si cupola de alama. James, un personaj narcisist induce deseori in eroare alte locomotive fapt pentru care este tras la raspundere.

Edward - una din cele mai in varsta si mai intelepte locomotive, numarul doi este o fire blanda si prietenoasa cu oricine ii iese in cale. In situatii de tensiune si cearta, Edward este cel care calmeaza si restaureaza linistea in gasca.

Toby - locomotiva vagoneta cu numarul sapte este intotdeauna dornica sa lucreze si sa se faca utila si o adora pe antrenoarea sa Henrietta. Ca si aspect fizic, Toby este de forma patrata, de moda veche atat in aparitie cat si in esenta.

Emily - de o culoare verde smarald cu o vopsea stralucitoare si accesorii de alama, Emily este o prezenta eleganta, care desi uneori ii place sa para superioara celorlalti, ea isi ajuta mereu prietenii la nevoie.

Va recomandam urmatoarele jocuri cu thomas