.

Pagini

Sonic the HedgeHog - Sonic Ariciul

Sonic Generations a fost lansat in noiembrie 2011 in Europa de SEGA si face parte din categoria jocurilor pentru PC, 3DS, Playstation 3 si Xbox 360. Acest joc aniversar a fost lansat atunci cand Sonic the HedgeHog (Sonic ariciul) a implinit 20 de ani de existenta. 

Jocul, realizat in format clasic 2D, poate fi testat de cei pasionati de Sonic si in varianta 3D, Generations impartind jocul pe trei ere diferite, care coincid cu cele doua decenii de viata. Conform scenariului, ultima versiune ne pune in fata unei forte superioare care face salturi in timp.

Personajul principal, Sonic the Hedgehog, apare in prima parte a jocului. In versiunile 2 si 3 jucatorul il interpreteaza pe Shadow, respectiv Silver.


Deoarece personajele din cele trei etape sunt diferite, fiecare parte aduce fanilor ceva nou si asta se datoreaza personajelor care au personalitati abilitati diverse. Personajele colaboreaza pe toata durata jocului, ele utilizand sarituri si combinatii variate de lovituri.

Pe parcursul jocului, concurentii pot utiliza optiunea Town Shop prin intermediul careia eroul preferat primeste  noi dimensiuni. Tot secretul este ca jucatorii sa adune in joc cat mai multe inele ca sa deblocheze noi misiuni. In acest mod, jocul devine mai interesant. In functie de personajul selectat pentru joc, inamicii sunt diferiti. Ei incearca sa blocheze calea concurentilor folosind cutii cu explozibil sau rostogolind bile uriase.

Scenariul jocului este captivant, iar grafica de exceptie aduce cele mai noi tehnlogocii din era PlayStation 3. Jucatorul are dreptul sa isi personalizeze comenzile din meniul Options, moment in care distractia incepe!
Misiunea lui Sonic este sa dea piept cu inamicii mai vechi intalniti pe parcursul vietii.

In centrul jocului Sonic Generations se afla simpaticul arici albastru, Sonic, datorita caruia franciza SEGA se bucura de cele mai multe precomenzi din istoria sa.

Fanii ariciului Sonic pot testa o multime de variante cu lupte si aventura. Ajutati-l pe Sonic sa isi invinga adversarii in jocurile online disponibile pe Internet:
Sonic The Hedgehog 1, 2 si 3;
- Sonic & Knuckles;
-Versiunea moderna Sonic 3D Flickies’ Island;
- Sonic The Hedgehog Spinball;
- Sonic Chaos;
- Sonic Drift;
- Sonic Blast s.a.